Вести

БЕСПЛАТАН КУРС НЕМАЧКОГ ЈЕЗИКА ЗА НАСТАВНИКЕ У РЦУ

Агенција за едукацију INTERACTIVE И РЦУ, Вас позивају да се пријавите на петомесечни бесплатан почетни курс немачког језика A1.

Накнадно ћете бити обавештени о времену почетка курса у зависности од епидемиолошке ситуације. Курс обухвата два часа недељно у трајању од сат времена. Курс ће се реализовати у РЦУ.

 

Зашто похађати курс?

Ово је бесплaтaни интерaктивaн курс немачког језика зa одрaсле који се лaко прaти јер полaзи од основa и оспособљaвa Вaс кaко дa користите немачки језик у рaзличитим ситуaцијaмa:

-увежбaвaћете говорне и вештине слушaњa и писaњa;

-нaучићете основне појмове и обогaтити свој вокaбулaр;

-почећете користити прaктичне примере из конверзaцијског немачког већ од првог чaсa;

-нaпредовaти уз помоћ редовних вежби, зaнимљивих лекцијa, зaдaтaкa, квизовa, тимског рaдa, игaрa и личних мотивaционих плaновa;

-стећи добaр увид у основе грaмaтике и вокaбулaрa и тиме постaвити темељ зa дaље учење.

 

Овaј курс је пaжљиво осмишљен дa Вaм помогне дa стекнете основне језичке вештине које ће Вaм помоћи дa појaчaте своје сaмопоуздaње у додиру сa новим технологијaмa и сусрету сa генерaцијaмa које стaсaвaју у добa интернетa, мобилних aпликaцијa и неопходности рaзвојa више језичности.

 

Рок за пријаву за похађање курса је 1. фебруар 2021. године. Број места је ограничен. Пријаве примамо путем телефона 062/808 67 58  или путем мејла Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Приликом пријављивања неопходно је да оставите Вашу мејл адресу и контакт телефон.

Часови ће бити реализовани уз примену свих хигијенско-епидемиолошких мера!

Реализација онлине обуке од јавног интереса Дигитализација школских процеса и активности за наставнике из Техничке школе из Ужица

19. јануара, реализован је вебинар у оквиру онлине обуке од јавног интереса Дигитализација школских процеса и активности чија реализација почиње 20. јануара и трајаће пет недеља, а похађаће је 125 наставника Техничке школе Ужице.

На вебинару су говорили: Милена Вићевић, директорка РЦУ, Драган Туцаковић, директор Техничке школе Ужице, Јелена Павловић, дипломирани психолог, Техничка школа Ужице,  Татјана Старчевић, дипломирани инжењер електротехнике , Техничка школа Ужице и Звонислав Поповић, дипломирани машински инжењер, Техничка школа Ужице.

Аутори и реализатори обуке: Техничка школа Ужице и РЦУ.

Обуку Дигиталитзација школских процеса и активности су у оквиру система Office 365 реализоваће запослени из Техничке школе у Ужицу, који већ седам година користе ову платформу: Драган Туцаковић, Јелена Павловић, Звонислав Поповић, Мирјана Симовић Алексић, Марина Јелисијевић, Татјана Старчевић, Ана Радановић и Бранкица Антонијевић.

Реализован онлине семинар Активирајмо ученике подстицајним задацима

У орагиназицаји РЦУ, 12.јануара, одржан је онлине семинар Активирајмо ученике подстицајним задацима за наставнике из средње школе Свети Ахилије из Ариља. Ауторке и реализаторке семинара: Вера Исаиловић, дипломирани историчар, ОШ „Стеван Чоловић”, Ариље; Јелена Бошковић, дипломирани педагог, Гимназија „Свети Сава„ ,Пожега.

Одржана седница Управног и Надзорног одбора РЦУ

29.децембра, одржана је седница Управног и Надзорног одбора РЦУ на којој је усвојен предлог Годишњег програма пословања РЦУ за 2021.годину и предлог о формирању комисије за попис основних средстава. Седницу је водила Татјана Гогић, председница Управног одбора РЦУ, а известилац је била, Милена Вићевић, директорка РЦУ.

Онлине реализација семинара „Активирајмо ученике подстицајним задацима“

У складу са постојећом ситуацијом епидемије Ковид-19 обавештавамо Вас о новим условима у којима се реализује наш семинар „Активирајмо ученике подстицајним задацима“. Од децембра месеца 2020.године, семинар се може похађати и преко интернета (онлајн).

У оквиру семинара обрађују се три теме, кроз три једносатна састанка уживо, преко алата Google meet (учесници добијају линк на имејл адресу или преко неког другог договореног места и потребно је да кликну на добијени линк и уђу на састанак).

Током сваког састанка, учесници ће добити по један задатак, који треба да ураде у току дана и предају га као рад на Гугл учионици. Састанци ће се одвијати према договору, у одређено време.

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: [email protected]

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Јануар 2021
П У С Ч П С Н
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Најновији семинари

Нема догађаја

Акредитовани програми