Вести

Представљање Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању

Поштовани,

Задовољство нам је да Вас позовемо да дођете на представљање Лексикона стваралаца у предуниверзитетском образовању, у суботу, 28. децембра, у 13 сати, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Ужице, улица Немањина 52.

Представљање се одржава у организацији удружења KLETT друштво за развој образовања и Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Ужице.

Опширније...

Представљање пројекта " Родно одговорно управљање"

Инфо сесија за женске организације цивилног друштва у оквиру Позива за подношење пројеката-Родно одговорно управљање:редистрибуција неплаћеног рада се тренутно одвија у РЦУ.


Испред UN WOMEN присутне је поздравила Лидија Вујичић, пројектна менаџерка која је и представила опште и специфичне циљеве пројекта и пројектне активности као и услове и критеријуме за подношење предлога пројеката.


Техничке детаље у вези позива за подношење предлога пројеката као и евалуациони процес и даље кораке, представиће, Ана Ђурђевић, пројектна асистенткиња, такође испред организације UN WOMEN.

Реализоване фокус групе " Запошљавање младих"

10. октобра у РЦУ, одржано је неколико фокус група са темом запошљавање младих у организацији Ужичког центра за људска права и демократију. Фокус групе су планиране активности пројекта “Локалне политике запошљавања у фокусу активних грађана” који се реализује у оквиру програма ”Активни грађани-боље друштво: заговарањем ка сарадњи и демократском развоју“. Циљ пројекта је: Успостављање нових пракси у систему доношења локалних политика у области запошљавања заснованог на: активном укључивању грађана и применом савременог концепта јавног заговарања.

Организован Oкругли сто „Интеркултурално образовање у образовном систему Републике Србије - изазови и перспективе“

Данас је у РЦУ, организован округли сто Oкругли сто „Интеркултурално образовање у образовном систему Републике Србије - изазови и перспективе“.
Округли сто је део пројекта „Мапирање изазова у имплементацији образовања на језицима националних мањина и подршка концепту интеркултуралног образовања“ који Академска иницијатива „Форум 10“ реализује уз подршку Фондације за отворену друштво, Србија.
Излагачи на округлом столу су: Проф. др Данијела Петровић, Филозофски факултет Универзитета у Београду-Платформа за подршку интеркултуралном образовању и Тео Тараниш, Академска иницијатива „Форум 10“-Организације цивилног друштва и афирмација концепта интеркултуралног образовања.

КОНТАКТ ИНФО

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању

Немањина 52
31000 Ужице
Србија

Тел / Факс: 031/514-624
Телефон: 031/512-580
И-мејл: [email protected]

Веб сајт: www.rcu-uzice.rs

Месечни планови

Јул 2020
П У С Ч П С Н
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Најновији семинари

Нема догађаја

Акредитовани програми